Festivalul UNTOLD 2021. Ce condiţii de intrare au organizatorii

  • Edy Chereji, organizatorul UNTOLD şi Neversea, a vorbit despre modul în care oamenii vor putea intra la festivaluri anul acesta.
  • Acesta propune ca cei care doresc să participe să se testeze pentru Covid-19 sau să arate dovada vaccinării.
  • O altă metodă de a intra la festival este deţinerea unui document care să ateste că persoana are anticorpi COVID, în cazul în care a făcut boala.
2585 afișări
Imaginea articolului Festivalul UNTOLD 2021. Ce condiţii de intrare au organizatorii

Festivalul UNTOLD 2021

Vaccinarea şi testarea rapidă sunt cele două soluţii cheie pentru organizarea marilor festivaluri din acest an. Asta dacă autorităţile vor accepta propunerea celor care se ocupă de UNTOLD şi Neversea, conform Aleph News.
 
Edy Chereji, organizatorul evenimentelor, a propus câteva metode pentru intrarea la festivaluri: „Propunem trei metode: testare PCR sau testare rapidă, dovada vaccinării pentru cei care sunt vaccinaţi sau se vor vaccina şi dovada anticorpilor, pentru cei care au trecut prin această boală“. 
 
Astfel, Chereji propune ca persoanele să se testeze la intrarea la eveniment, în fiecare zi a festivalului, „pentru că în felul acesta am reduce riscurile aproape în totalitate. E important de ştiut că nu există realmente nicio măsură care să elimine în proporţie de 100% orice fel de risc de infecţie, dar noi trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a reveni oarecum la o normalitate pe care cu toţii ne-o dorim. Nu e complicat, pentru că participarea la festival presupune o serie de reguli“.
 
Pe lângă planul de restartare, care include soluţiile menţionate anterior, organizatorul UNTOLD a precizat că, la discuţiile cu autorităţile din această săptămână, se va pune accent şi pe „nevoia realizării unui grup condus la nivelul primului ministru care să poată aviza cât mai rapid propunerile pe care le avem noi. Şi avem nevoie şi de acea compensare pentru pierderile pe care industriile le-au suferit, atât noi, cât şi industria HoReCa, în ultimul an“. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici