Fetiţă de 10 ani, violată de tată, în timp ce mama era în străinătate

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Burjuc, judeţul Hunedoara, a fost reţinut, fiind acuzat că şi-a violat în mod repetat, timp de un an de zile, fiica în vârstă de 10 ani. Mama copilei, care a fost plecată la muncă în Germania, a sesizat Poliţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1129 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 10 ani, violată de tată, în timp ce mama era în străinătate

Fetiţă de 10 ani, violată de tată, în timp ce mama era în străinătate

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, bărbatul, din comuna Burjuc ar fi constrâns-o pe fiica sa în vârstă de 10 ani să întreţină relaţii sexuale cu el, timp de un an, profitând de faptul că mama acesteia era plecată la muncă, în Germania.

Copila i-ar fi spus mamei sale, când s-a întors acasă, despre abuzurile la care era supusă de către tatăl său, iar femeia a sesizat poliţiştii, care l-au ridicat pe bărbatul de 46 de ani şi au declanşat o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul de 46 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Joi, acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici