Fetiţă în vârstă de cinci ani muşcată de faţă de câinele unor vecini

O fetiţă în vârstă de cinci ani a ajuns la spital după ce a intrat în livada unei vecine şi a fost muşcată de faţă de câinele acesteia, proprietara animalului fiind acum cercetată penal.

1737 afișări
Imaginea articolului Fetiţă în vârstă de cinci ani muşcată de faţă de câinele unor vecini

Fetiţă în vârstă de cinci ani muşcată de faţă de câinele unor vecini (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Poliţia Judeţeană Suceava a informat, joi, că o femeie din comuna suceveană Capu Câmpului a trimis-o pe fiica sa în vârstă de cinci ani la o vecină, pentru a-i cere oţet, iar după ce copilul a intrat în livada vecinei, a fost atacat de câinele acesteia, care era dezlegat.

Fetiţa a fost muşcată de faţă, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul orăşenesc din Gura Humorului.

Potrivit sursei citate, în acest caz proprietarei câinelui i-a fost întocmit dosar penale pentru "neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui asupra unei persoane".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici