„Fight Club” într-un sat din Dolj: Şase oameni, duşi la spital după o încăierare în faţa unui bar/ Totul a pornit de la băutură

Poliţiştii din Dolj au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, precum şi pentru folosirea fără drept a unor obiecte periculoase, după ce şase persoane au ajuns la spital duminică noaptea, în urma unui conflict spontan în faţa unui bar din Bratovoeşti.

686 afișări
Imaginea articolului „Fight Club” într-un sat din Dolj: Şase oameni, duşi la spital după o încăierare în faţa unui bar/ Totul a pornit de la băutură

„Fight Club” într-un sat din Dolj: Şase oameni, duşi la spital după o încăierare în faţa unui bar/ Totul a pornit de la băutură

Poliţia Dolj a transmis că în timpul nopţii de duminică spre luni, poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi că în faţa unui bar din localitatea Bratovoeşti mai multe persoane se bat.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că după ce au consumat alcool, mai mulţi bărbaţi, cu vârste între 19 şi 59 de ani, s-au încăierat, iar în urma violenţelor, şase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au găsit şi ridicat şi un pistol de tip „airsoft”, neletal, nesupus autorizării.

La ora transmiterii acestei ştiri, patru dintre persoanele implicate în scandal sunt audiate la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici