Film de groază la Craiova! Doi oameni au ars pe stradă: ”Băi, e om aici, băi! A luat foc! Vino repede!” / Atenţie! Imagini cu un puternic impact emoţional

  • Doi oameni în flăcări au fost descoperiţi de jandarmi pe o stradă de la Craiova
  • Jandarmii erau în patrulare când au văzut că arde un magazine dezafectat
  • Printre flăcări, jandarmii au descoperit doi bărbaţi
  • Victimele sunt la spital în stare gravă, iar poliţiştii încearcă să afle cum au luat foc
6286 afișări

O patrulă de jandarmi a găsit aseară doi oameni care ardeau pe o stradă din Craiova! Militarii au stins flăcările cu extinctoarele din maşină şi au chemat urgent medici şi pompieri.

Victimele au supravieţuit, însă au corpul plin de arsuri grave şi nu pot să spună cum au ajuns să ardă.

Sunt oameni fără adăpost care se ascunseseră de frig într-un magazine părăsit, iar poliţiştii vor să afle acum dacă le-a dat foc intenţionat cineva sau chiar ei au provocat incendiul când încercau să se încălzească.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici