Filmare la o trecere la nivel cu calea ferată din Bucureşti. O maşină accelerează şi trece, la limită, printre bariere

Camerele de luat vederi de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Andronache (Bucureşti) au surprins momentul în care un şofer forţează trecerea chiar în momentul în care sunt coborâte barierele.

15617 afișări
Imaginea articolului Filmare la o trecere la nivel cu calea ferată din Bucureşti. O maşină accelerează şi trece, la limită, printre bariere

Filmare la trecerea la nivel cu calea ferată din Bucureşti. O maşină accelerează şi trece printre bariere

Filmarea a fost distribuită pe Facebook de CFR Infrastructură. Evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 09:43, când erau coborâte barierele care anunţau  iminenţa unui pericol. În acea zonă trec trenuri de călători către Constanţa, iar viteza maximă de circulaţie este de 160 km/h.

 

Trecerea la nivel cu calea ferată din imagini este situată între staţiile Băneasa şi Pantelimon, la km 13+958, în zona cartierului Andronache, parte componentă a magistralei Bucureşti Nord - Constanţa.

„Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat”, scrie CFR Infrastructură care se întreabă de ce a dat dovadă şoferul, de teribilism sau de inconştienţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici