Filmul INTEGRAL al atacurilor comise de criminalul din Făget. Cocaină, amfetamină şi marijuana, cocktail-ul de stupefiante consumat de recidivist

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona oraşului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore. De asemenea, procurorii au refăcut şi filmul atacurilor produse de individul care a consumat trei tipuri de droguri, între care cocaină.

7457 afișări
Imaginea articolului Filmul INTEGRAL al atacurilor comise de criminalul din Făget. Cocaină, amfetamină şi marijuana, cocktail-ul de stupefiante consumat de recidivist

Autorul crimei din Făget, reţinut. Procurorii au refăcut filmul atacurilor

Procurorii timişeni au refăcut şi filmul atacurilor produse în zona oraşului Făget de către Ionel Boldea.

„În dimineaţa zilei de 3 iulie, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. şi C.E, pe care nu le cunoştea, şi, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale", a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

După ce i-a atacat pe cei doi soţi, bărbatul a părăsit oraşul Făget şi s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremeşti, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care, de asemenea, nu o cunoştea. Boldea a început să o lovească cu pumnii şi cu un bâţ, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus viaţa în pericol.

„Suspectul şi-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoştea, D.A. şi D.I, exercitând şi faţă de acestea acte de agresiune.

Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopţii de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma oraşului Făget, fiind luată faţă de acesta măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, faţă de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare", a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Cocaină, amfetamină şi marijuana, cocktail-ul de stupefiante consumat de criminalul din Făget

Criminalul din Făget ar fi consumat un cocktail periculos, înainte de atacurile în urma cărora un om a murit şi cinci au fost răniţi. Testul rapid ar fi ieşit pozitiv la cocaină, amfetamină şi marijuana, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea prezentei drogurilor, a reieşit ca Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de stupefiante: cocaina, amfetamina şi marijuana.

Apropiaţii lui Ionel Boldea spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar şi că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri şi alte violenţe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri şi alte violenţe.

Conform surselor judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din oraşul Făget. Cei doi erau părinţii fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relaţia, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia este în comă.

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona oraşului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a arătat, într-un comunicat de presă, că procurorii din cadrul instituţiei au dispus, joi, continuarea urmăririi penale faţă de Ionel Boldea, pentru infracţiunile de omor şi tentativă de omor, aflate în concurs real. Individul care a ucis în bătaie un bărbat şi a rănit alte cinci persoane, miercuri dimineaţa, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Taguri:
crimă,
atac,
reţinere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici