Final de misiune a Forţelor Aeriane Canadiene care asigurau măsuri de poliţie aeriană în România

Ministerul canadian al Apărării a informat că Forţele Aeriene Regale Canadiene au încheiat misiunea NATO de poliţie aeriană în România, care s-a desfăşurat pe o perioadă de patru luni, se arată într-un comunicat.

1677 afișări
Imaginea articolului Final de misiune a Forţelor Aeriane Canadiene care asigurau măsuri de poliţie aeriană în România

Final de misiune a Forţelor Aeriane Canadiene care asigurau măsuri de poliţie aeriană în România

"Forţele Aeriane Canadiene au participat activ, împreună cu aliaţii noştri NATO, pentru a menţine securitatea şi stabilitatea în Europa Centrală şi de Est", a declarat locotenent-generalul Michael Rouleau, şeful Comandamentului Canadian pentru Operaţiuni Comune.

"Ca membru NATO, Canada contribuie în menţinerea unui spaţiu aerian sigur şi protejat al Alianţei şi încă odată şi-a îndeplinit angajamentul pentru misiunea NATO de poliţie aeriană prin colaborarea cu membrii Forţelor Aeriene Române", a adăugat acesta.

La misiunea forţelor aeriene canadiene în România a participat un personal format de 135 de militari canadieni şi cinci avioane CF-18 Hornet. În urma încheierii misiunii, personalul şi avioanele se vor întoarce în Canada în luna ianuarie. Aceasta este cea de a treia misiune a Forţelor Aeriene Canadiene în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici