Firea, amuzată că Băsescu i-a luat apărarea în controversa gardurilor pentru tramvaie: „Asta e chiar de noaptea minţii”

Primarul Capitalei Gabriela Firea s-a amuzat, marţi, într-o conferinţă de presă, de faptul că fostul preşedinte Traian Băsescu a „sărit” să o apere atunci când premierul Ludovic Orban a acuzat-o că a montat garduri pentru tramvaie: „Vă daţi seama în ce situaţie sunt? Asta e chiar de noaptea minţii”.

2688 afișări
Imaginea articolului Firea, amuzată că Băsescu i-a luat apărarea în controversa gardurilor pentru tramvaie: „Asta e chiar de noaptea minţii”

Firea, amuzată de faptul că a sărit Băsescu să o apere de Orban: Asta e chiar de noaptea minţii

Primarul general Gabriela Firea a reamintit, marţi, în conferinţa de presă, despre scandalul gardurilor pentru protejarea liniei de tramvai, în contextul intervenţiei prompte a pompierilor pentru a stinge incendiul din Delta Văcăreştilor.

„Pentru că au putut merge drept, pe linia de tramvai, care nu era ocupată de maşini”, a spus Firea.

Firea a spus, amuzată, că a ajuns să fie apărată de Traian Băsescu.

„Nu aţi văzut cu gardurile? În loc să se ocupe de coronavirus, domnul Orban se lua la trântă cu gardurile, cu gropile, că el dacă ajunge la Primărie le desfiinţează. A trebuit să sară domnul Băsescu. Vă daţi seama în ce situaţie sunt? Să sară domnul Băsescu să mă apere? Adică asta e chiar de noaptea minţii. Dar a sărit pentru că tehnic aveam dreptate şi domnul Orban era prin garduri şi prin şanţuri, că nu avea dreptate cu ce spunea”, a afirmat Gabriela Firea.

Ludovic Orban a criticat, la începutul lunii februarie, gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulaţie a maşinilor, explicând că ele nu fac altceva decât să încurce şi mai mult traficul din Capitală. Premierul a spus că aceste garduri trebuie scoase.

Primarul Gabriela Firea l-a ironizat, însă. pe Ludovic Orban afirmând că se „dă specialist în garduri şi şanţuri” şi spune că aceste construcţii care delimitează linia de tramvai de banda de circulaţie vor fi păstrate, deoarece călătorii sunt mulţumiţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici