Firea anunţă că cei şase români veniţi de pe vasul de croazieră din Japonia au plecat acasă

  • Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, vineri seara, că cele şase persoane venite de pe vasul de croaziera din Japonia, care au stat în carantină din cauza coronavirusului, au plecat acasă.
  • Românii au stat în carantină în locaţia pusă la dispoziţie de Primăria Bucureşti.
  • Patru foşti pasageri ai navei de croazieră au murit până acum.
376 afișări
Imaginea articolului Firea anunţă că cei şase români veniţi de pe vasul de croazieră din Japonia au plecat acasă

Cei şase români veniţi de pe vasul de croazieră din Japonia au plecat acasă

Firea a scris pe Facebook faptul că cele şase persoane care au venit de pe vasul de croazieră din Japonia au plecat acasă, vineri, după ce au stat în carantină în locaţia pusă la dispoziţie de Primăria Capitalei.

„Nu au prezentat simptome iar analizele au ieşit bine. Nu erau infectate cu coronavirus. Acum mai sunt 6 persoane în locaţia respectivă, care au nevoie de carantină, pentru că au fost în zone afectate (China, Italia) sau au avut întâlniri cu domnul din Italia bolnav de COVID-19”, a spus Firea.

Una dintre persoanele care au avut contact cu o persoană aflată în carantină a fost dusă în cursul zilei de vineri.

Pasagerii de pe vasul de croazieră Diamond Princess, aflat în carantină în Japonia la bordul căruia au fost identificate mai multe persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19, au debarcat pe 19 februarie. Până acum, patru foşti pasageri ai vasului au murit din cauza infecţiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici