Firea cere introducerea brăţărilor electronice, după ce o femeie a fost împuşcată de fostul soţ

  • Este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime, iar introducerea brăţărilor electronice trebuie urgentată, susţine ministrul Familiei, Gabriela Firea, după ce o femeie de 43 de ani ar fi fost împuşcată mortal de fostul soţ.
  • Incidentul ar fi avut loc joi dimineaţa, în judeţul Mehedinţi.
786 afișări
Imaginea articolului Firea cere introducerea brăţărilor electronice, după ce o femeie a fost împuşcată de fostul soţ

„Viaţa unei femei de 43 de ani a fost curmată tragic în plină stradă. Fostul soţ, cetăţean italian de care divorţase recent, a împuşcat-o mortal”, a scris Gabriela Firea joi pe Facebook.

Ea susţine că este absolut necesar ca agresorii să fie ţinuţi la distanţă de victime.

„Această nouă tragedie arată încă o dată necesitatea urgentării introducerii brăţărilor electronice, acolo unde există ordin de protecţie emis de instanţă. Termenul legal în care Ministerul de Interne trebuie să asigure operaţionalizarea SIME - Sistemului informatic de monitorizare electronică - este 1 martie 2022”, a adăugat ministrul Familiei.

Potrivit IPJ Mehedinţi, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că în centrul oraşului Vânju Mare un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici