Firea critică asumarea bugetului fără dezbateri: A fost un moment ruşinos pentru PNL / Ce spune primarul Capitalei despre revenirea lui Grindeanu în PSD

Gabriela Firea spune că asumarea bugetului pentru 2020 este un „moment ruşinos” pentru PNL, subliniind că, în cazul în care PSD ar fi procedat în acest sens, partidul ar fi fost intens criticată. „Ce nu era permis PSD i se permite PNL”, spune primarul general.

1108 afișări
Imaginea articolului Firea critică asumarea bugetului fără dezbateri: A fost un moment ruşinos pentru PNL / Ce spune primarul Capitalei despre revenirea lui Grindeanu în PSD

Gabriela Firea: Cred că Sorin Grindeanu ar trebui să se întoarcă în partid

„A fost un moment ruşinos pentru PNL - după 30 de ani să nu mai vii cu bugetul naţional să-l dezbaţi în Parlament. A fost premieră neagră pentru România. Dacă ar fi făcut PSD aşa ceva, să asume proiectul de buget, cred că zile în şir s-ar fi vorbit numai despre acest lucru şi s-ar fi spus că PSD este un partid retrograd, că este un partid comunist, antidemocratic, că ne izolăm de Europa”, a declarat Gabriela Firea la Antena3.

Potrivit primarului Capitalei, în cazul PNL nu au fost iscate discuţii.

„Ce nu era permis PSD, sau era o crimă politică, i se permite PNL”, mai punctează Firea.

Firea spune că „Grindeanu ar trebui să se întoarcă în PSD”

Gabriela Firea a declarat, vineri, că din punctul său de vedere, Sorin Grindeanu ar trebui să se întoarcă în interiorul Partidului Social Democrat. Primarul mai spune că a participat la o discuţie la care s-a pus problema revenirii sale în PSD.

„Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să se întoarcă. Am avut plăcerea să particip la o întâlnire, la o discuţie la care era şi domnul Grindeanu şi s-a pus problema revenirii sale în partid”, a declarat primarul Gabriela Firea la Antena3.

Sorin Grindeanu a declarat, joi, că se va gândi „foarte serios” la invitaţia de a se reîntoarce în partid, lansată de PSD Timiş.

Şeful ANCOM a precizat că, în februarie, Congresul trebuie să fie nu despre funcţii, ci despre ce vrea să facă formaţiunea ca să redevină „motorul” care a fost.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici