Firea insistă cu proiectul de car-sharing. „Decontarea benzinei”, din nou pe ordinea de zi la Primăria Capitalei

Proiectul prin care Primăria Capitalei vrea să deconteze combustibilul folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei pe lună, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală, pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti, din nou pe ordinea de zi la CGMB.

819 afișări
Imaginea articolului Firea insistă cu proiectul de car-sharing. „Decontarea benzinei”, din nou pe ordinea de zi la Primăria Capitalei

Firea insistă cu proiectul de car-sharing. „Decontarea benzinei”, din nou pe ordinea de zi la Primăria Capitalei

Proiectul a fost respins la limită, la diferenţă de un vot, la ultima şedinţa ordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Potrivit proiectului de hotărâre aflat din nou pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de joi, Primăria Capitalei propune decontarea combustibilului folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti.
Măsura este propusă pentru decongestionarea traficului din oraş.

"Stimularea prin decontarea combustibilului in valoare de pana la 500 lei lunar în vederea încurajării unor asocieri voluntare prin care părinţii elevilor unităţilor de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care au domiciliul în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov pot folosi în comun autoturismul proprietate personală în vederea transportului copiilor, la instituţiile de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care vor fi selectate în cadrul unui proiect pilot", se arată în proiectul de hotărâre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici