Video Firea răspunde dacă va fi naşa lui Liviu Dragnea: Între mine şi doamna Dăncilă nu va fi bătălie / Ce spun Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă despre partenera de viaţă a liderului PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a răspuns, luni, întrebată dacă l-ar năşi pe Liviu Dragnea, că nu va exista o bătălie între ea şi Viorica Dăncilă pe acest subiect, premierul având întâietate, fiind mai veche în partid.

2610 afișări

"Nu mi-a spus (dacă se căsătoreşte - n.r.). Sincer. Nu mi-a spus şi cred că este un subiect privat, dar dacă va face un astfel de anunţ, dacă ne va invita la cununie şi ulterior la nuntă şi voi fi şi eu şi soţul meu invitaţi, cu siguranţă că vom onora invitaţia, mai ales că noi suntem aşa, cu ghilimelele de rigoare, "naşi de profesie", a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă ar accepta să-l năşească pe Liviu Dragnea, Gabriela Firea a replicat: "Să fie o bătălie între mine şi doamna Dăncilă? Niciodată. Între mine şi doamna Dăncilă nu va fi bătălie nici pe acest subiect, îi dau întâietate, este mult mai veche ca mine în partid, o respect şi o preţuiesc".

Gabriela Firea a mai spus că i s-a părut normal ca partenera de viaţă a liderului PSD să se afle în primele rânduri la congresul extraordinar al partidului.

"Câtă vreme sunt într-o relaţie de câţiva ani de zile, se iubesc şi am înţeles că Irina îl susţine foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, şi e normal, şi eu îmi susţin soţul. Un cuplu se sudează atât în ceea ce priveşte sentimentele, iubirea, afecţiunea, dar şi prin susţinerea şi suportul profesional", a completat primarul general.

Edilul a mai spus că nu ştie dacă partenera de viaţă a lui Liviu Dragnea este sau nu membru PSD.

"Este o tânără care cred că este de viitor în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcţia bună, noi o cunoaştem şi de la alte întâlniri private. Nouă ni s-a părut foarte normal, am văzut că din titlurile date, pentru presă a fost o surpriză, dar noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, ne cunoşteam, ştiu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile sau de Crăciun sau de Ziua Femeii şi-a adus şi ea o contribuţie", a mai spus Gabriela Firea.

Întrebată dacă Irina corespunde profilului unei prime doamne, Firea a răspuns: "De ce nu? De ce nu? Eu aş zice că da".

Dăncilă: Irina Tănase, o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că partenera de viaţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, Irina Tănase, este ”o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă”, care a susţinut echipa PSD.

”Este un act de normalitate, este un lucru care se întâmplă în orice ţară europeană, nu văd de ce acest lucru şi trebuie să îndreptăm atâtea lucruri otrăvite, nu e de normalitate. Este o domnişoară foarte decentă, foarte drăguţă, care a stat alături de noi şi a susţinut echipa PSD Pe mine mă bucurat acest lucru. E un om deosebit, o fată inteligentă cu bun simţ, modestă şi cred că acest lucru s-a observat şi în cadrul congresului”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre faptul că Irina Tănase, partenera de viaţă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a stat în primul rând la congresul extraordinar al partidului.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara că ar accepta să-i fie naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, dacă i-ar cere acest lucru, afirmând că partenera acestuia de viaţă, Irina Tănase, este ”o fată deosebită”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici