Firea se laudă cu 700 de metri din cei 6 km promişi în Prelungirea Ghencea

  • Lucrările la lărgirea Pelungirei Ghencea au început în septembrie 2019
  • Firea a construit 700 de metri din cei 6 kilometri, în aproape un an de zile
  • Iniţiativa Prelungirea Ghencea spune că Firea face declaraţii electorale
2246 afișări
Imaginea articolului Firea se laudă cu 700 de metri din cei 6 km promişi în Prelungirea Ghencea

Firea se laudă cu 700 de metri din cei 6 km promişi în Prelungirea Ghencea

Primarul Firea a postat, astăzi, pe Facebook stadiul lucrărilor din Prelungirea Ghencea. Ea se laudă că în sfârşit a pus în mişcare un proiect aşteptat de 20 de ani de locuitorii din zonă.

Aceştia cred însă că, aşa cum au aşteptat 20 de ani, vor mai aştepta şi de acum înainte.

Cei de la Iniţiativa Prelungirea Ghencea demontează declaraţiile primăriţei şi spun că aceasta se laudă cu 700 de metri de drum construiţi în aproape un an.

Lucrările la acest poriect de infrastructură au început în septembrie anul trecut. Prin urmare, dacă au fost construiţi 700 de metri în 10 luni, atunci cât va mai dura până vor fi gata cei 6 kilometri asumaţi în proiect?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici