VOT la Primăria Capitalei: Bădulescu rămâne în funcţia de viceprimar: Am depus plângere penală împotrivia lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare/ Firea: Sunt mulţumită de activitatea lui

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, înaintea votului de schimbare a lui Aurelian Bădulescu din funcţia de viceprimar, că a lucrat foarte bine cu cel din urmă şi că este un viceprimar care se implică foarte mult. Firea a mai subliniat că politicul bate administraţia.

1378 afișări
Imaginea articolului VOT la Primăria Capitalei: Bădulescu rămâne în funcţia de viceprimar: Am depus plângere penală împotrivia lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare/ Firea: Sunt mulţumită de activitatea lui

Firea: Sunt mulţumită de activitatea lui Bădulescu la Primăria Capitalei. Dar acum primează factorul politic

Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei

Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, au decis consilierii generali, în urma votului secret de miercuri. Au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din funcţie.

Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, în urma votului de miercuri. Consilierii municipali s-au întrunit şedinţă extraordinară miercuri, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu şi alegerea unui nou viceprimar.

În urma votului secret, Bădulescu va rămâne în funcţie. Au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din acest post.

Sedinţa a fost convocată de 22 de consilieri generali, membri ai Partidului Social Democrat şi ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor.

Aurelian Bădulescu: Am depus plângere penală împotrivia lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, miercuri, înainte de începerea votului pentru schimbarea sa din funcţie, că a depus plângere penală împotriva şefului PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, pentru şantaj şi ameninţare.

„Vă aduc la cunoştinţă că ieri (marţi, n.r.) am depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare. Voi duce acest demers până la capăt. L-am rugat să aştepte până la pronunţare, pe 7 martie, dar s-a grăbit. PSD Bucureşti să ştie că este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”, a declarat, miercuri, înainte votului privind schimbarea acestuia din funcţia de viceprimar.

De asemenea, Bădulescu a recunoscut că de multe ori apelează „la registrul de înjurături” la şedinţele CGMB.

„Apelez uneori la registrul de înjurături, dar asta se datorează atitudinii dumneavoastră, stimaţi colegi de la USR (…) Am dreptul la ultimul cuvânt. Cu bune, cu rele, vreau să vă mulţumesc, chiar dacă sunt sau nu schimbat, rămân în PSD. Rămân acelaşi coleg, iar dacă voi rămâne viceprimar, vă garantez că nu mă voi schimba, pentru că nu pot. Nu am cu cine să discut”, a mai declarat Bădulescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, consilierii generali votează, în secret, un proiect privind schimbarea din funcţie a lui Aurelian Bădulescu.

Firea: Sunt mulţumită de activitatea lui Bădulescu la Primăria Capitalei. Dar acum primează factorul politic

„În afară de câteva momente în care nu a avut un limbaj adecvat, în care i-am spus că nu e un mod frumos de a se adresa, eu sunt mulţumită de activitatea domnului Bădulescu (…) Sunt convinsă că şi mulţi dintre voi simţiţi ca mine, domnul Bădulescu a muncit foarte mult alături de mine, a fost nonstop la primărie şi este şi în prezent, că nu-i cântăm Prohodul. Chiar dumneavoastră mi-aţi spus de multe ori, chiar şi cei care aţi convocat şedinţa, că îl apreciaţi pentru munca sa, a muncit de dimineaţă până noaptea şi în weekend, fără concedii”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, înainte de votul privind schimbarea din funcţie a viceprimarului Aurelian Bădulescu.

Potrivit edilului, viceprimarului Capitalei i se reproşează faptul că a avut mai multe intervenţii în ceea ce priveşte reducerea bugetului.

„Ultima intervenţie care i se reproşează este cea la masacrarea bugetului Capitalei. Dacă a avut câteva intervenţii în care nu a vorbit foarte elevat, dar cred că ar trebui să înţelegem această supărare, şi cred că toţi consilierii trebuie să fie supăraţi. Dar primează acum factorul politic. Politicul bate administraţia. Nu pot ura succes la acest demers”, a mai precizat Gabriela Firea.

Consilierii municipali se întrunesc, miercuri, la Primăria Capitalei, la o şedinţă extrarordinară, unde, pe ordinea de zi figurează două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu şi alegerea unui nou viceprimar, anunţă Primăria Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici