Firea, vizită oficială în Madrid: Îmi doresc colaborare pe termen lung nu doar în problema traficului

Primarul Gabriela Firea va efectua, începând de luni, o vizită oficială în Madrid, la invitaţia omologului său Manuela Carmena Castrillo, pentru a semna un memorandum de cooperare ce vizează dezvoltare durabilă, infrastructură, educaţie, cultură şi turism.

133 afișări
Imaginea articolului Firea, vizită oficială în Madrid: Îmi doresc colaborare pe termen lung nu doar în problema traficului

Firea, vizită oficială în Madrid: Îmi doresc colaborare pe termen lung nu doar în problema traficului

Primarul General, Gabriela Firea, însoţită de o delegaţie de specialişti de la Primărie, va efectua, începând cu 5 noiembrie, o vizită oficială în capitala Spaniei, la Madrid, la invitaţia omologului său, Manuela Carmena Castrillo.

„Un oraş cu aproape 4 milioane de locuitori, aşa cum este Madridul, care a reuşit în doar câţiva ani să rezolve, printr-o strategie clară, problemele de trafic şi să implementeze cu succes proiecte de tip smart city, reprezintă un model administrativ pentru capitala României. Îmi doresc să punem bazele unei colaborări pe termen lung, beneficiind de expertiza specialiştilor madrileni, nu numai în ceea ce priveşte problema traficului, ci şi în alte domenii precum educaţie, urbanism sau cultură”, a declarat Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

În sursa citată se mai precizează că primarul general va avea şi mai multe întrevederi cu experţi din Madrid „pe probleme de smart city şi infrastructură”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici