Firea vrea din nou la Primărie: Vreau să finalizez proiectele abandonate de Nicuşor Dan

Gabriela Firea a spus că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, a explicat de ce nu vrea să candideze la prezidenţiale şi, de asemenea, a dezvăluit şi detalii legate de haosul pe care echipa PSD l-a găsit în Guvern după ce au intrat la guvernare.

590 afișări
Imaginea articolului Firea vrea din nou la Primărie: Vreau să finalizez proiectele abandonate de Nicuşor Dan

Firea vrea din nou la Primărie: Vreau să finalizez proiectele abandonate de Nicuşor Dan

„Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a spus la România TV Gabriela Firea.

Ea afirmă că nu va candida la alegerile prezidenţiale, dar că va susţine reprezentantul PSD.

„Avem colegi foarte bine pregătiţi care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale. Este decizia mea (de a nu candida la prezidenţiale - n.r.), îi preţuiesc pe români şi am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a adăugat senatorul PSD.

Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR, a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei în 2020, obţinând 42,81% din voturi. Gabriela Firea a întrunit 37,97% din preferinţele bucureştenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici