Fiţuici cu Iohannis care anunţă redeschiderea Parcului Moghioroş, distribuite; Primăria Sectorului 6 dezminte - FOTO

Fiţuici cu imaginea lui Klaus Iohannis şi a primarului sectorului 6, Rareş Mănescu, au fost distribuite vineri în sector anunţând redeschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei, sâmbătă, şi cadouri pentru participanţi, Primăria Sectorului 6 (PS6) dezminţind informaţia.

306 afișări
Imaginea articolului Fiţuici cu Iohannis care anunţă redeschiderea Parcului Moghioroş, distribuite; Primăria Sectorului 6 dezminte - FOTO

Fiţuici cu Iohannis care anunţă redeschiderea Parcului Moghioroş, distribuite; Primăria Sectorului 6 dezminte - FOTO

"Primăria Sectorului 6 dezminte informaţia apărută pe fiţuicile distribuite astăzi (vineri - n.r.) în sector, care anunţă deschiderea oficială a Parcului Drumul Taberei în data de 1 noiembrie", se arată într-un comunicat al instituţiei.

"Vă invităm sâmbătă, 1 noiembrie 2014, orele 10.00, să inaugurăm împreună Parcul Drumul Taberei, alături de viitorul preşedinte al României, Klaus Iohannis! Fiecare participant va primi cadou o geacă, o şapcă şi o eşarfă din partea organizatorilor", se spune în mesaj.

Primăria precizează că în pliant apar "în mod abuziv şi ilegal", ştampila instituţiei şi semnătura primarului acestui sector, "pentru a crea o aparenţă de veridicitate".

"Este inadmisibil ca membrii comunităţii Sectorului 6 să fie manipulaţi grosolan pentru nişte interese meschine", se mai arată în comunicat.

La jumătatea lunii august, reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au declarat că lucrările pentru modernizarea parcului, începute în martie 2013, urmează să fie finalizate în noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici