Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată

  • Ilie Badea-Dumitrescu, cunoscut drept „Toto” (23 de ani), a fost trimis în judecată, în stare de libertate.
  • Fiul fostului internaţional Ilie Dumitrescu ar fi condus sub influenţa drogurilor, în urmă cu un an.
1259 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată

În septembrie 2020, Toto Dumitrescu, de profesie actor, a fost oprit de Poliţia Capitalei şi testat prin intermediul aparatului „Drug test”. Rezultatul a ieşit pozitiv la două substanţe, cocaină şi cannabis. Ca atare, Toto a fost dus la INML (Institutul Naţional de Medicină Legală), apoi i s-a întocmit dosar penal.

Între timp, Toto ar fi încercat să convingă autorităţile că nu ar fi fost drogat şi că, de fapt, aparatul a dat eroare. Toto ar fi încercat să scape de acuzaţii reclamând o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către procurori.

Totuşi, rezultatul a venit în cele din urmă, a fost trimis brigăzii de Poliţie Rutieră, iar ulterior procurorilor, care au decis trimiterea sa în judecată, în stare de libertate.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8017/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 2 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, este decizia judecătorilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici