Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Va fi cercetat în libertate după ce a condus drogat

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv în 28 decembrie 2019, după ce poliţiştii din Olt l-au prins conducând o maşină fără a avea permis de conducere şi drogat, va fi judecat în libertate, a decis, joi, Tribunalul Olt.

1209 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Va fi cercetat în libertate după ce a condus drogat

Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Va fi cercetat în libertate după ce a condus drogat

Albert Balint a primit, în 28 decembrie 2019, un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Procurorii au trimis dosarul spre judecare magistraţilor Judecătoriei Slatina, iar judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv.

Fiul lui Sile Cămătaru a contestat măsura impusă de judecătorii slătineni la Tribunalul Olt, iar magistraţii de aici au decis, joi după-amiaza, să îl lase liber.

„Instanţa a admis cererea şi a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 şi a dispus punerea în libertate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalul Olt.

Albert Balint va fi judecat la Judecătoria Slatina pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Acesta a fost prins de poliţiştii din Olt conducând o maşină, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, având suspendat permisul de conducere. Albert Balint a ieşit pozitiv şi la testul Drug Test făcut de poliţiştii de la rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici