Fiul unui fost judecător din Vaslui, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri

Fiul unui fost judecător, în prezent avocat la Baroul Vaslui, a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc, după ce a vândut stupefiante la studenţi şi elevi din municipiile Vaslui şi Iaşi.

179 afișări
Imaginea articolului Fiul unui fost judecător din Vaslui, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri

Fiul unui fost judecător din Vaslui, condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri (Imagine: Shutterstock)

Magistraţii Tribunalului Vaslui l-au condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare pe Dan Năstasă Bratosin, fiul unei foste judecătoare care este în prezent avocat la Baroul Vaslui, pentru trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În aceeaşi speţă, un prieten de-al tânărului, elev la un liceu din municipiul Huşi, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri de risc, cu un termen de supraveghere de opt ani.

Dan Năstasă Bratosin a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii aprilie 2013, alături de alţi patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, sub acuzaţiile de trafic şi consum de droguri de risc, după ce, timp de un an, a vândut stupefiante la studenţi şi elevi din municipiile Huşi şi Iaşi.

Cei cinci tineri, cu domiciliile în Huşi, Vaslui, Botoşani şi judeţul Iaşi, au constituit grupul infracţional în anul 2012, cu scopul de a procura şi comercializa droguri de risc. În timpul anchetei, tinerii au declarat că au decis să vândă droguri pentru a-şi asigura banii necesari consumului propriu.

Ceilalţi trei tineri judecaţi în acelaşi dosar au mers în instanţă pe varianta recunoaşterii faptei, doi dintre aceştia primind doi ani de închisoare cu executare, în timp ce al treilea a primit o pedeapsă cu suspendarea executării pedepsei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici