FJSC renovează sălile de curs, din Complex Leu, prin sponsorizări - FOTO

Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţi din Bucureşti a derulat în ultimele luni lucrări ample de renovare a spaţiilor comune, holuri şi balcone, precum şi a sălilor de laborator, curs şi seminar de la etajul 6 al clădirii din Complex Leu, cu bani exclusiv din sponsorizări.

297 afișări
Imaginea articolului FJSC renovează sălile de curs, din Complex Leu, prin sponsorizări - FOTO

FJSC renovează sălile de curs, din Complex Leu, prin sponsorizări - FOTO

„Am văzut în pandemie atât o oportunitate pentru a digitaliza biblioteca facultăţii şi pentru a debirocratiza administrativ facultatea, cât şi pentru a iniţia ample proiecte de amenajare şi consolidare la standardele şi aşteptările pe care le avem de la un învăţământ academic modern. Astfel că în ultimul an academic am profitat de perioada în care cursurile s-au desfăşurat online pentru a demara lucrări de construcţii şi reparaţii din bani privaţi, din parteneriate şi sponsorizări. Împreună cu noua echipa de prodecani, Dan Podaru şi Romina Surugiu, au iniţiat şi sprijinit mai multe proiecte de modernizre a sălilor de le etajul 6. Aşteptăm mediul privat şi asociativ alături de noi pentru a asigura cele mai bune condiţii studenţilor la specializîrile Comunicare, Publicitate şi Jurnalism atunci când vor reveni la clasă”, declară Antonio Momoc, conferenţiar universitar, decan al FJSC începând din anul 2020.

Brico Dépôt a sprijinit renovarea unei săli de curs - 613, a cancelariei profesorilor, a teraselor şi balcoanelor din clădirea din Complex Leu de la etajul 6 acolo unde îşi are sediul Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării – Universitatea din Bucureşti, contribuind cu materiale de construcţii, corpuri de iluminat şi mobilier pentru modernizarea clădirii.

„Ne dorim să susţinem şi să ne implicam activ în astfel de proiecte, pentru a îmbunătăţi spaţiile în care ne desfăşurăm activitatea, unde locuim, învăţăm sau lucrăm zi de zi. Datorită calităţii ridicate şi design-ului modern, produsele din portofoliul nostru sunt foarte versatile, fiind potrivite atât pentru nevoi individuale, cât şi pentru familii sau pentru un context de învăţare şi socializare. Astfel, ne bucurăm că am putut contribui la modernizarea clădirii Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii Bucureşti, astfel încât profesorii şi studenţii să beneficieze de cele mai bune condiţii”, precizează Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România.

Parteneriatul dintre Brico Dépôt şi Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării este unul pe termen lung şi include, pe lângă proiectul de renovare a clădirii facultăţii, şi încheierea unui acord de practică pentru studenţi. În cadrul acestuia, studenţii vor beneficia de programe de internship în mai multe departamente ale Brico Dépôt România, precum HR şi PR & Comunicare.

„Parteneriatul cu Brico Dépôt aduce un plus infrastructurii sediului Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi contribuie la amenajarea unui spaţiu de lucru modern, plăcut şi adecvat cerinţelor actuale şi exigenţelor studenţilor şi colegilor noştri. Acordul nostru implică şi studenţii FJSC care sunt cu atât mai motivaţi să participe la stagiile de practică oferite de Brico Dépôt România în departamentele de HR, PR, Comunicare ale companiei”, afirmă Antonio Momoc, decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti.

Proiectul de renovare a fost realizat cu implicarea designer-ului Irina Solomon.

Sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării se află la etajul 6 al clădirii din bld. Iuliu Maniu, nr 1- 3, Complex Leu. Clădirea a fost construită între 1974 – 1976, fiind proiectată de arhitectul Constandin Rulea şi echipa formată din: Arh. Mircea Anania, Arh. Octav Dimitiriu, Ing. Traian Pop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici