Florentina Crinuţa Diaconu este noul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti

Florentina Crinuţa Diaconu este noul şef al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, ea fiind numită în locul lui Gheorghe Iana, care a cerut să îi înceteze contractul de management.

801 afișări
Imaginea articolului Florentina Crinuţa Diaconu este noul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti

Florentina Crinuţa Diaconu este noul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Florentina Crinuţa Diaconu a ocupat până miercuri funcţia de şef Birou îngrijiri la domiciliu, de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB).

Gheorghe Iana pleacă de la conducerea CASMB după aproape doi ani şi şase luni, el declarând că nu a fost demis, nu i s-a cerut demisia, ci a solicitat încetarea contractului de management, cu acordul părţilor.

"Fac menţiunea că nu mi s-a cerut demisia, nu am fost demis, este doar încetarea contractului de management cu acordul părţilor, am solicitat acest lucru", a spus Gheorghe Iana.

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a fost condusă de la sfârşitul lunii ianuarie 2013 de către profesor dr. Gheorghe Iana, care a ocupat funcţia de preşedinte-director general al CASMB, după ce anterior a fost şef de clinică la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală.

Înainte de numirea lui Gheorghe Iana, Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti a fost condusă, în intervalul august-decembrie 2012, de economistul Marian Răzvan Roşca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici