Florin Cîţu, apel către români: ”Imunizarea, singura cale de a învinge pandemia”

  • Premierul Florin Cîţu face un apel către români să se imunizeze împotriva Covid-19.
  • Florin Cîţu: ”Este singura cale de a învinge pandemia şi de a reveni la o viaţă apropiată de cea normală, până în această vară”.
162 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, apel către români: ”Imunizarea, singura cale de a învinge pandemia”

Florin Cîţu, apel către români: ”Imunizarea, singura cale de a învinge pandemia”

Premierul Florin Cîţu face un apel către români să se imunizeze împotriva Covid-19: „Este singura cale de a învinge pandemia şi de a reveni la o viaţă apropiată de cea normală, până în această vară”.

”Obiectivul Guvernului este vaccinarea a peste 10 milioane de oameni în septembrie.Vom avea suficiente doze de vaccin, vom mai deschide centre noi de vaccinare, trebuie doar ca românii să îşi dorească sa fie imunizaţi. Este singura cale de a învinge pandemia şi de a reveni la o viaţă apropiată de cea normală, până în această vară”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

El menţionează că „tot timpul” se fac evaluări, împreună cu specialişti, ale efectului restricţiilor: „dar mai întâi să vedem o scădere a numărului de infectări şi să mai scadă presiunea pe spitale”.

Magazinele se închid la ora 18.00 şi au intrat în vigoare restricţii de circulaţie pentru toată populaţia începând cu ora 20.00, în localităţile unde rata de incidenţă este de peste 7,5 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici