Florin Cîţu, interimar la Sănătate, anunţă că în câteva zile numărul de paturi la Terapie Intensivă ajunge la 1.600

Premierul Florin Cîţu a anunţat că în următoarele zile România ar putea avea 1.600 de paturi în secţiile de Terapie Intensivă. Următoarea ţintă este ca spitalele să aibă 1.800 de paturi ATI, a mai spus Cîţu.

184 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, interimar la Sănătate, anunţă că în câteva zile numărul de paturi la Terapie Intensivă ajunge la 1.600

Florin Cîţu, interimar la Sănătate, anunţă că în câteva zile numărul de paturi la Terapie Intensivă ajunge la 1.600

Spitalele din România ar putea avea 1.600 de paturi în secţiile de Terapie Intensivă. Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat joi că ţinta ar putea fi atinsă până duminică.

Anunţul a fost făcut în urma unei discuţii a premierului cu directorii direcţiilor de sănătate publică din ţară.

„Ţinta pe termen scurt era de 1.600 de paturi. Este nevoie de un efort suplimentar, le-am spus să caute spaţii prin spitale (n.r. directorilor DSP din ţară). Câteva soluţii au fost avansate. Până duminică am putea ajunge la 1.600 de paturi, apoi vom încerca să ajungem la 1.800 de paturi”, a anunţat Florin Cîţu.

Florin Cîţu a participat la şedinţa cu directorii direcţiilor de sănătate publică din ţară în calitatea sa de ministru interimar al Sănătăţii. Cîţu ocupă această poziţie după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
florin cîţu,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici