Florin Salam şi trupa acestuia, suspectaţi de consum de droguri, audiaţi. Cântăreţul a fost adus la DIICOT

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt vizaţi într-un dosar în care procurorii DIICOT îi suspectează de consum de cocaină, potrivit unor surse judiciare. Salam a fost adus luni, în jurul orei 13.30, la sediul DIICOT, pentru audieri.

4873 afișări
Imaginea articolului Florin Salam şi trupa acestuia, suspectaţi de consum de droguri, audiaţi. Cântăreţul a fost adus la DIICOT

Florin Salam (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

UPDATE 15:00 Florin Salam: Am fost audiat ca martor, după un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii

Cântăreţul Florin Salam a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce a fost "la un şpriţ unde s-au întâmplat mai multe prostii", spunând însă că nu ştie ca cineva din trupa sa să consume cocaină.

Cântăreţul Florin Salam şi componenţii trupei acestuia sunt suspectaţi de consum de cocaină, fiind vizaţi într-un dosar DIICOT, unde au fost aduşi la audieri, potrivit unor surse judiciare.

La ieşirea din sediul DICOT Florin Salama a declarat că a fost audiat ca martor, după ce, în iunie - iulie, a participat la o petrecere unde "s-au întâmplat mai multe prostii".

Întrebat de presă dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns "Nu ştiu, s-o fi consumat".

Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat acest drog. Florin Salam a spus că nu ştie, dar dacă ar fi aşa, el ar face "curăţenie în trupă", fără să-i facă rău respectivului.

UPDATE 13:50 - Florin Salam, adus la DIICOT pentru a fi audiat

Cântăreţul Florin Salam a fost adus luni la sediul DIICOT pentru a fi audiat în dosarul în care este suspectat de consum de cocaină.

Florin Salam a ajuns la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în jurul orei 13.30, însoţit de un poliţist, şi nu a făcut declaraţii.

Înainte de aducerea lui Florin Salam la DIICOT, din sediul Direcţiei a ieşit un bărbat care s-a recomandat ca fiind Dan cu chitara de la Giurgiu, declarând că a venit "să filmeze un videoclip".

Anchetatorii i-ar fi ridicat pe Florin Salam şi pe toţi instrumentiştii formaţiei acestuia, urmând să îi audieze, au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, până la acest moment o singură persoană a ajuns în faţa anchetatorilor şi dă declaraţii, restul urmând să fie aduşi de către poliţiştii judiciari.

DIICOT cercetează în această cauză pretinse fapt de consum de droguri, respectiv cocaină, iar Florin Salam şi membrii formaţiei acestuia ar fi suspecţi de această faptă, au precizat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici