Flutur: Începem reconstrucţia, şefii de deconcentrate să nu-şi ia concediu

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat vineri, după Comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă, că şefii instituţiilor deconcentrate din judeţ nu pot pleca în concediu urmând să coordoneze activităţi de reconstrucţie după inundaţii.

25 afișări
Imaginea articolului Flutur: Începem reconstrucţia, şefii de deconcentrate să nu-şi ia concediu

Flutur: Începem reconstrucţia, şefii de deconcentrate să nu-şi ia concediu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că va solicita un sprijin imediat din partea Guvernului pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii.

El a arătat că va fi stabilit un calendar strict de reconstrucţie a caselor distruse de inundaţii şi de refacere a infrastructurii, iar şefii serviciilor deconcentrate din judeţ vor trebui să coordoneze acţiuni de reconstrucţie.

"Am făcut un apel şefilor de deconcentrate să nu plece în concediu. Începem reconstrucţia. Nu cred că e normal să te caute cu TIR-ul pe acasă şi tu să fii în staţiune", a spus Flutur.

El a anunţat săptămâna trecută că angajaţii din Consiliul Judeţean Suceava nu vor putea să-şi ia în această perioadă concediu de odihnă.

Inundaţiile de săptămâna trecută au provovat pagube de 65 de milioane de euro în 90 de localităţi ale judeţului Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici