Focar de infecţie la o fabrică din Paşcani. 26 de angajaţi, confirmaţi cu COVID-19

  • 26 de angajaţi de la o fabrică din Paşcani au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus.
  • Iniţial, la fabrica din Paşcani, fuseseră confirmate 4 cazuri.
  • Angajaţii infectaţi cu SARS-CoV 2 au fost internaţi la spitalul din Iaşi.
1188 afișări
Imaginea articolului Focar de infecţie la o fabrică din Paşcani. 26 de angajaţi, confirmaţi cu COVID-19

Focar de infecţie la o fabrică din Paşcani. 26 de angajaţi, confirmaţi cu COVID-19

Focar de infecţie cu noul coronavirus la o fabrică de prelucrare a oţelului din Paşcani. Peste 20 de angajaţi au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Iniţial patru angajaţi s-au îmbolnăvit, iar în urma anchetei epidemiologice începute de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, încă 22 au fost confirmaţi. Secţia în care lucrează aceştia a fost închisă.

„DSP Iaşi a dispus întreruperea activităţii la o secţie din cadrul unei fabrici private din judeţul Iaşi.(….) Practic, în momentul de faţă sunt în total 26 de persoane confirmate pozitiv. Măsura de întreupere a activităţii a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajaţii acestei secţii vor fi izolaţi la domicliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu. 

Cei 26 de angajaţi ai fabricii din Paşcani au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici