Focare de COVID-19 la două firme din Prahova. Peste 50 de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2

  • Două noi focare de COVID-19 au fost identificate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova în ultimele zile la două firme din judeţ.
  • În total, au fost confirmaţi pozitiv 53 de angajaţi.
886 afișări
Imaginea articolului Focare de COVID-19 la două firme din Prahova. Peste 50 de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2

Focare de COVID-19 la două firme din Prahova. Peste 50 de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-CoV-2

DSP Prahova a identificat două noi focare la două firme din Tătărani şi Ploieşti.

La firma din Tătărani au fost confirmaţi 45 de angajaţi dintr-un total de 60. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Prahova, testarea întregului colectiv a fost dispusă după ce unii angajaţi au avut smptomatologie specifică.

„Cei depistaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus sunt asimptomatici sau au forme uşoare ale bolii şi au fost izolaţi într-un campus din localitatea Brazi, unde se află sub monitorizarea unui medic de familie. A fost efectuată dezinfecţia spaţiilor de lucru”, se arată în comunicat.

La firma din Ploieşti au fost diagnosticaţi cu Covid opt angajaţi dintr-o echipă de zece persoane. Aceştia sunt asimptomatici şi au fost izolaţi, pentru 14 zile, într-un campus din Ploieşti, unde se află sub monitorizarea unui medic de familie. Şi aici a fost efectuată dezinfecţia spaţiilor de lucru.

Potrivit Prefecturii Prahova, în judeţ au fost depistate în ultimele 24 de ore 137 de noi cazuri de Covid şi au fost înregistrate 4 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici