Focuri de armă în Capitală pentru prinderea unor hoţi care furau din maşini

Poliţiştii bucureşteni au pornit, luni după prânz, în urmărirea unor hoţi care furau din maşini parcate şi care au fugit cu un taxi, ofiţerii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru oprirea maşinii.

769 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Capitală pentru prinderea unor hoţi care furau din maşini

Focuri de armă în Capitală pentru prinderea unor hoţi care furau din maşini (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

În jurul orei 13.30-14.00, poliţiştii de investigaţii criminale din Sectorul 1 au observat, în zona Domenii, patru indivizi, dintre care unul era şoferul unui taxi, încercând să forţeze uşa unui autoturism Matiz, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Bărbaţii nu au reuşit să deschidă uşa maşinii, astfel că s-au urcat în taxi şi au plecat de la faţa locului, în acest timp ofiţerii pornind cu un autoturism în urmărirea lor.

Ulterior, în zona magazinului Titan, bărbaţii au coborât din taxi şi au spart geamul unui autoturism Volkswagen, din care au furat o servietă şi au încercat să fugă din nou de poliţişti.

Anchetatorii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru oprirea taxiului, doi dintre bărbaţii urmăriţi reuşind să fugă. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ceilalţi doi hoţi prinşi în flagrant delict au fost ridicaţi de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici