Focuri de armă în Carasebeş. Tânăr de 22 de ani, înfuriat de un cuplu care ar fi încercat să îl jefuiască

Poliţiştii din Caransebeş au fost nevoiţi să intervină la un conflict izbucnit între un tânăr de 22 de ani şi o familie. Tânărul s-a certat cu cei doi soţi pentru că îi bănuia că au mers la furat. Aceştia au spart geamul şi uşa de la casă, iar tânărul a tras focuri de armă.

1053 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Carasebeş. Tânăr de 22 de ani, înfuriat de un cuplu care ar fi încercat să îl jefuiască

Focuri de armă trase de un tânăr în Carasebeş spre două persoane pe care le bănuia de furt

Sâmbătă seară un poliţist şi un jandarm au mers la locuinţa unui bărbat din localitatea Jupa, căruia persoane necunoscute i-au spart geamurile şi uşa de la casă. Poliţiştii au găsit într-o grădină din apropierea casei respective două arme: una letală şi una cu aer comprimat şi un rucsac în care erau 27 de cartuşe, despre care se bănuieşte că au fost aruncate de bărbatul de 22 de ani din Jupa, pentru că nu are permis să aibă arme.

Poliţiştii au stabilit că în faţa casei din Jupa a avut loc un conflict spontan între tânăr şi o familie formată dintr-un bărbat de 31 de ani şi soţia acestuia, ambii din localitatea Iaz. Cei doi soţi ar fi oprit maşina în faţa casei bărbatului din Jupa, iar acesta a presupus că cele două persoane ar fi venit la furat. În urma altercaţiei, cei doi soţi au spart geamul şi uşa de la casă, moment în care tânărul de 22 de ani a ieşit din casă cu o armă şi a tras un foc în plan vertical.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Poliţiştii au ridicat armele şi cartuşele, iar tânărul de 22 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici