Focuri de armă în Lugoj după un conflict între două familii de romi

Focuri de armă au fost trase, în timpul nopţii de joi spre vineri, în poarta unei locuinţe din oraşul Lugoj, judeţul Timiş, în urma unui conflict între două familii de romi, pornit din cauza unei presupuse taxe de protecţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

283 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Lugoj după un conflict între două familii de romi

Focuri de armă în Lugoj după un conflict între două familii de romi

Incidentul a avut loc în timpul nopţii de joi spre vineri, pe strada Anişoara Odeanu, din Lugoj. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost tras un singur foc de armă într-o poartă.

„S-a tras un singur foc de armă de către una dintre persoanele implicate în conflict. Colegii efectuează cercetări în vederea identificării lui şi automat a tragerii la răspundere penală pentru fapta sa. A fost întocmit un dosar penal pentru două infracţiuni: nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept. Nu a fost nimeni rănit, s-a tras într-o poartă”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Potrivit presei locale, focul de armă a fost tras în urma unui scandal între două familii de romi din Lugoj. Proprietarul unei case din zonă susţine că focul a fost tras după fiica sa şi că este ameninţat de o altă familie de romi că în cazul în care nu plăteşte 20.000 de euro, taxă de protecţie, îşi pierde casa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici