Focuri de armă în Suceava, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit, însă, să fugă

Poliţiştii de frontieră din Suceava au tras şase focuri de avertisment pentru oprirea mai multor persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, însă acestea au reuşit să fugă înapoi pe teritoriul ucrainean, abandonând coletele cu ţigări, în valoare de 75.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

113 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în Suceava, pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit, însă, să fugă

Suceava: Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit însă să fugă (Foto: Liviu Maftei / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Suceava, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Brodina au observat, joi seara, în jurul orei 23.00, în apropierea graniţei, mai multe persoane care încărcau într-un autoturism de teren colete cu ţigări.

Poliţiştii de frontieră au intervenit, somându-i verbal pe bărbaţii respectivi, dar aceştia au abandonat coletele, încercând să fugă spre teritoriul ucrainean, astfel că oamenii legii au tras şase focuri de avertisment.

Cu toate acestea, bărbaţii nu s-au oprit, fiind începute acţiuni pentru prinderea lor şi fiind anunţate autorităţile ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului.

La locul incidentului, poliţiştii de frontieră au găsit 15 colete cu 7.500 de pachete de ţigări, în valoare de 75.000 de lei, marfa fiind confiscată, iar autoturismul - indisponibilizat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici