Focuri de armă pe stradă, după ce un poliţist a fost luat pe capotă de un şofer, în Iaşi

S-au tras focuri de armă, joi dimineaţa, în municipiul Iaşi, după ce un şofer nu a oprit la semnalul unui poliţist local şi l-a luat pe agent pe capotă.

1690 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pe stradă, după ce un poliţist a fost luat pe capotă de un şofer, în Iaşi

Focuri de armă în Iaşi, după ce un poliţist local a fost luat pe capotă de un şofer

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Anca Vîjiac, după ce a fost luat pe capotă de şofer, poliţistul local a făcut uz de armă.

„Am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un poliţist local aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu ar fi fost acroşat de un autoturism pe raza municipiului Iaşi. Poliţistul ar fi făcut uz de armă. Ancheta este în desfăşurare”, a sus Vîjiac.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă arma cu care a tras poliţistul local este sau nu letală.

Cercetările se desfăşoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Nu au fost persoane rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici