Focuri de armă trase de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în Constanţa

Poliţiştii constănţeni au folosit armamentul din dotare, marţi seară, fiind nevoiţi să tragă focuri de armă în aer pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două grupuri de romi într-un cartier din municipiul Constanţa, nicio persoană nefiind rănită.

43 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă trase de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în Constanţa

Focuri de armă trase de poliţişti pentru aplanarea unui conflict în Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit adjunctului şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul şef Adrian Rapotan, poliţiştii Secţiei 2 au fost nevoiţi să intervină, marţi seară, în jurul orei 20.00, pentru aplanarea unui conflict ce izbucnise între două grupuri de romi în cartierul Anadalchioi din municipiul Constanţa. Pentru că nu reuşeau să oprească cele două grupuri din încăierare, oamenii legii au tras focuri de armă în plan vertical, punând astfel capăt conflictului.

"Nicio persoană nu a fost rănită după ce poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare. Ulterior, după calmarea spiritelor, mai multe persoane au fost conduse la Secţia 2 Poliţie pentru audieri, urmând să fie sancţionate contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a precizat comisarul şef Adrian Rapotan.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea persoanelor vinovate de izbucnirea scandalului pentru a fi trase la răspundere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici