Focuri de armă, trase în trafic. Tânăr de 16 ani la volan, CĂUTAT de poliţişti după ce a fugit şi a abandonat maşina

Un tânăr de 16 ani din Olt, aflat la volanul unui autoturism, este căutat după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Craiova. Poliţiştii au tras focuri de armă pentru prinderea sa, întrucât gonea cu viteză, dar tânărul a reuşit să fugă, abandonând maşina.

1723 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă, trase în trafic. Tânăr de 16 ani la volan, CĂUTAT de poliţişti după ce a fugit şi a abandonat maşina

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă trase. Tânăr de 16 ani la volanul unei maşini, CĂUTAT de poliţişti după ca fugit şi a abandonat maşina

Poliţiştii din Craiova au încercat să oprească, marţi seara, o maşină pe Calea Bucureşti.

Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul a mărit din nou viteza, făcând manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, fapt pentru care poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi asupra autoturismului.

La un moment dat, şoferul a oprit maşina şi a fugit, poliţiştii urmărind şi imobilizând doi pasageri, în vârstă de 15 şi 45 de ani, din judeţul Olt.

Poliţiştii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 16 ani, din judeţul Olt, însă acesta nu a fost prins.

De asemenea, întrucât maşina i-ar fi fost pusă la dispoziţie de către bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere şi încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici