Video Fost lider PDL, audiat la DNA: Sunt în calitate de martor

Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, a fost audiată, joi, în calitate de martor, de către procurorii DNA, într-un dosar de corupţie. Aceasta a refuzat să precizeze cauza în care a dat declaraţii.

697 afișări

„În calitate de martor, într-unul din dosarele de cercetare penală. Restul l-am spus în interiorul DNA ce ştiam, ca martor”, a declarat Anca Boagiu, la ieşirea din sediul DNA.

Anca Boagiu a refuzat să precizeze care este cauza în care a fost audiată. Potrivit unor surse judiciare, fostul ministru a fost chemat în dosarul în care Sebastian Vlădescu a fost acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.

În dosar mai sunt implicaţi Cristian Boureanu, Mircea-Ionuţ Costea, fost angajat al Ministerului Finanţelor,(acuzat de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită), Mihaela Mititelu, la data faptelor persoană apropiată de conducerea C.N. C.F.R. (acuzată de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici