Fost şef de crematoriu, despre crimele de la Caracal: Incinerarea nu se poate face într-un butoi. E nevoie de 1.400 de grade

Fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”, Gheorghe Ionel, a declarat, marţi seara, că incinerarea unui corp nu se poate face într-un butoi, pentru că este nevoie de o temperatură de 1.400 de grade.

6057 afișări
Imaginea articolului Fost şef de crematoriu, despre crimele de la Caracal: Incinerarea nu se poate face într-un butoi. E nevoie de 1.400 de grade

Fost şef de crematoriu: Incinerarea nu se poate face într-un butoi. E nevoie de 1.400 de grade

”100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obţine o astfel de temperatură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obţineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viaţă şi el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coşul are o înălţime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau şi aşa pentru miros”, a declarat Gheorghe Ionel, fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”, într-o intervenţie pentru Antena 3.

Procurorii îl cercetează pe Gheorghe Dincă sub acuzaţia de omor calificat, după ce, într-un butoi, prin cernere, au fost găsite oase calcinate şi dinţi de natură umană, dar şi bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale.

Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta.

Procurorii DIICOT au anunţat că tânăra a fost ucisă în jurul orei 12.00, când a fost prinsă cu telefonul în mână, apoi Gheorghe Dincă i-ar fi incinerat corpul.

Taguri:
crematoriu,
alexandra,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici