Fostul deputat Sebastian Ghiţă ar fi fost dat în consemn la frontieră

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia procurorii DNA Ploieşti au emis miercuri un mandat de aducere după ce nu s-a prezentat în urma citaţiei, a fost dat în consemn la frontieră, au declarat surse judiciare pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

1579 afișări
Imaginea articolului Fostul deputat Sebastian Ghiţă ar fi fost dat în consemn la frontieră

Fostul deputat Sebastian Ghiţă ar fi fost dat în consemn la frontieră (Imagine Marian Ilie / Mediafax Foto)

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că fostul deputat Sebastian Ghiţă, pe numele căruia procurorii DNA Ploieşti au emis miercuri un mandat de aducere după ce nu s-a prezentat în urma citaţiei, a fost dat în consemn la frontieră şi este căutat de poliţişti în întreaga ţară.

Miercuri, Poliţia Prahova a organizat mai multe filtre în trafic, după ce DNA Ploieşti a emis madat de aducere pe numele lui Sebastian Ghiţă, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

“Există un mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghiţă, emis de DNA Ploieşti, în baza căruia IJP Prahova desfăşoară întreaga gamă de activităţi pentru punerea în aplicare a dispoziţiilor mandatului respectiv” a declarat Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova, pentru MEDIAFAX.

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a fost citat cu mandat de aducere de procurorii DNA din Ploieşti în dosarul cunoscut sub numele de "Tony Blair" după ce acesta nu s-a prezentat în urma citaţiei trimise de anchetatori, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Audierea era programată pentru ora 12.00 însă fostul parlamentar nu s-a prezentat, la sediul DNA Ploieşti mergând doar avocaţii săi. Ca urmare a faptului că nu s-a prezentat şi că nici avocaţii nu au putut da informaţii referitoare la motivul pentru care nu a mers la DNA, procurorii au emis mandat de aducere pe numele lui Sebastian Ghiţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici