Fostul director al spitalului din Târgu-Jiu, implicat într-un accident rutier

  • Gigel Capotă a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier, pe o stradă din Târgu-Jiu
  • Acesta este fostul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu
  • În urma impactului, soţia fostului director şi celălalt şofer au fost răniţi
5473 afișări
Imaginea articolului Fostul director al spitalului din Târgu-Jiu, implicat într-un accident rutier

Fostul director al spitalului din Târgu-Jiu, implicat într-un accident rutier

Accidentul a avut loc miercuri pe Bulvardul Victoria din Târgu-Jiu. Maşina condusă de fostul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), Gigel Capotă, a fost lovită de un autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani.

În urma impactului, soţia fostului manager şi celălalt şofer au fost răniţi.

„Acum sunt la spital, eu sunt bine. Soţia a fost puţin lovită. Eu am condus maşina şi a intrat cineva în noi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gigel Capotă, fostul manager al SJU Târgu-Jiu.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 25 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Victoria, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto pătruns pe contrasens şi a unei femei de 49 de ani, care ocupa locul din dreapta faţă, în autoturismul condus de către bărbatul de 59 de ani. Răniţii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici