Fostul impresar Dumitru Tudor va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf

Fostul impresar Dumitru Tudor, zis "Ciorbă", care fusese reţinut pentru şantajarea soţilor Reghecampf, va fi cercetat în libertate, a decis, vineri, Judecătoria Sectorului 2, care a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă, dispunând însă interdicţie de a părăsi ţara.

272 afișări
Imaginea articolului Fostul impresar Dumitru Tudor va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf

Fostul impresar Dumitru Tudor va fi cercetat în libertate pentru şantajarea soţilor Reghecampf (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti au cerut instanţei arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Tudor.

Solicitarea a fost respinsă, însă împotriva fostului impresar a fost dispusă interdicţie de a părăsi ţara.

Decizia Judecătoria Sectorului 2 nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici