Fostul internaţional Ionel Ganea, luat cu o ambulanţă de la Judecătoria Făgăraş. „Mi s-a făcut rău şi am leşinat, dar acum sunt bine”

Fostul internaţional Ionel Ganea a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că i s-a făcut rău, în sala de judecată, în timpul unui proces la Judecătoria Făgăraş, dar după ce a primit ajutor medical, se simte bine şi va pleca acasă.

1968 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional Ionel Ganea, luat cu o ambulanţă de la Judecătoria Făgăraş. „Mi s-a făcut rău şi am leşinat, dar acum sunt bine”

Fostul internaţional Ionel Ganea, luat cu o ambulanţă de la Judecătoria Făgăraş

Fostului internaţional Ionel Ganea i s-a făcut rău în timpul unui proces la care participa, marţi, la Judecătoria Fărăgraş, şi a fost ajutat să iasă din sală de jandarmi, care au chemat o ambulanţă.

„A venit un echipaj de ambulanţă şi l-a dus la Spitalul din Făgăraş. Din cate ştiu, îşi revenise după ce i s-a acordat primul ajutor în ambulanţă şi a vrut chiar să se întoarcă în sala de judecată”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Ion Zaharia, de la Jandarmeria Braşov.

Medicii au decis că e mai bine ca fotbalistul Ionel Ganea să fie dus la spital.

Ionel Ganea nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Ionel Ganea: Mi s-a făcut rău şi am leşinat, dar acum sunt bine


„Mi s-a făcut rău în timpul şedinţei de judecată şi am leşinat. Nu ştiu de ce, emoţii, stress, oboseală, toate acestea se acumulează. M-au adus la spital, dar acum sunt bine. Mi-au făcut analizele de sânge şi urină, aştept rezultatele şi apoi o să merg acasă. Nu rămân internat pentru că nu am de ce”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionel Ganea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici