Salt mortal de la etajul unui hotel din Capitală: Fostul magistrat Gholem Reza Mansouri, aflat sub control judiciar, s-ar fi sinucis

  • Un fost magistrat din Iran a murit azi după ce a căzut de la etajul unui hotel din Bucureşti.
  • Gholem Reza Mansouri era sub control judiciar şi aştepta o decizie de extrădare.
  • Bărbatul era acuzat de corupţie în Teheran.
2504 afișări
Imaginea articolului Salt mortal de la etajul unui hotel din Capitală: Fostul magistrat Gholem Reza Mansouri, aflat sub control judiciar, s-ar fi sinucis

Sursa FOTO: Facebook

UPDATE: Decesul nu ar fi fost accidental, ci o sinucidere

Cercetările în cazul bărbatului căzut de la etaj într-un hotel din Bucureşti au fost preluate de  Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, iar cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Au fost efectuate cercetarea la faţa locului şi investigaţii, la acest moment datele conducând spre ipoteza că decesul ar fi survenit ca urmare a unui act suicidar.

UPDATE: Victima este Gholem Reza Mansouri, fost magistrat iranian

Gholem Reza Mansouri, un fost magistrat iranian, a murit azi după ce a căzut de la etaj dintr-un hotel din Bucureşti. Bărbatul avea 52 de ani şi se afla sub control judiciar în evidenţa Secţiei 1 de Poliţie, anunţă poliţiştii Capitalei.

El aştepta decizia magistraţilor în privinţa extrădării, fiind acuzat de corupţie în Teheran.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, iranianul era acuzat de luare de mită 500.000 euro, dar şi de încarcerarea unor jurnalişti independenţi. Curtea de Apel Bucureşti l-a pus în libertate şi l-a plasat sub control judiciar, însă o decizie în privinţa extrădării a fost programată pe 10 iulie

Anchetatorii nu au găsit, momentan, un bilet de adio, însă este luată în calcul sinuciderea.

Căzătură mortală de la etajul unui hotel din Capitală

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, vineri, în jurul orei 14.30, prin apel pe 112, de către recepţia unui hotel din Capitală, că un bărbat, ce era cazat într-o camera, a căzut de la un etaj şi a murit.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici