Fostul premier Radu Vasile îşi continuă tratamentul pentru cancer în Israel - VIDEO

Fostul premier Radu Vasile a fost externat, joi după-amiază, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, el urmând să continue tratamentul într-o clinică din Israel, unde a fost operat de cancer de colon, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate familiei acestuia.

261 afișări
Imaginea articolului Fostul premier Radu Vasile îşi continuă tratamentul pentru cancer în Israel - VIDEO

Fostul premier Radu Vasile a fost externat şi va continua tratamentul pentru cancer în Israel (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, medicul Bogdan Popescu, a confirmat faptul că Radu Vasile a plecat din unitatea sanitară joi, în jurul orei 16.00, fiind stabilizat, dar nu a putut preciza dacă fostul premier va continua tratamentul într-o clinică din străinătate.

"Pot spune că a fost externat joi, în jurul orei 16.00. Mai multe amănunte nu am", a spus Bogdan Popescu.

Apropiaţi ai familiei lui Radu Vasile au declarat, pentru MEDIAFAX, că acesta va continua tratamentul într-o clinică din Israel.

"Acolo a fost operat, este în evidenţele medicilor de acolo, este firesc să revină pentru continuarea tratamentului. A venit la Spitalul Municipal pentru că avea ceva probleme", au precizat sursele citate.

Fostul premier Radu Vasile a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în 30 iulie, pentru probleme gastro-intestinale care au apărut după un tratament cu citostatice, el fiind diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu mai mult timp, declarau, luni, apropiaţi ai familiei acestuia.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici