Fostul premier Tăriceanu, implicat într-un accident rutier, în Bucureşti

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, aflat la volanul unui Peugeot, a fost implicat, vineri seară, într-o tamponare uşoară cu un taxi, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, niciunul dintre şoferi nefiind rănit iar incidentul fiind soluţionat pe cale amiabilă.

662 afișări
Imaginea articolului Fostul premier Tăriceanu, implicat într-un accident rutier, în Bucureşti

Fostul premier Tăriceanu, implicat într-un accident rutier, în Bucureşti (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Tamponarea a avut loc în jurul orei 19.00, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, la intrarea pe Aleea Circului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu.

Aceasta a precizat că nici premierul, care conducea o maşină Peugeot, şi nici şoferul taxiului, care aparţinea firmei Taxi 2000, nu au fost răniţi.

Ambii şoferi au fost testaţi de poliţişti cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Poliţiştii nu au întocmit însă niciun act de constatare, Tăriceanu şi taximetristul companiei Taxi 2000 hotărând să constate amiabil incidentul.

După ce s-au tamponat, taximetristul a plecat la volanul maşinii sale iar Tăriceanu a aşteptat ca Peugeot-ul său să fie ridicat de o platformă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici