Fostul preot Daniel Corogeanu, vizitat în închisoare de mitropolitul Moldovei

Fostul preot Daniel Corogeanu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru moartea măicuţei Irina Cornici, de la Mănăstirea Tanacu, a fost vizitat, joi, în Penitenciarul Vaslui, de către Înaltpreasfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

480 afișări
Imaginea articolului Fostul preot Daniel Corogeanu, vizitat în închisoare de mitropolitul Moldovei

Fostul preot Daniel Corogeanu, vizitat în închisoare de mitropolitul Moldovei (Imagine: Mediafax Foto)

Aflat în vizită în Penitenciarul cu Regim Închis Vaslui, pentru a se interesa de felul în care li se asigură asistenţa religioasă persoanelor aflate în detenţie, IPS Teofan s-a întâlnit şi cu fostul preot Daniel Corogeanu.

"Mitropolitul a avut o întâlnire cu preotul unităţii noastre, ţinând cont de faptul că noi avem parohie proprie. El a vorbit şi cu deţinutul Daniel Corogeanu, care i-a spus înaltului prelat că este mulţumit de faptul că poate să se roage zilnic la capela unităţii", a declarat Constantin Poienescu, directorul Penitenciarului Vaslui.

Fostul preot Petru Daniel Corogeanu a fost condamnat la şapte ani de închisoare, după ce a supus-o unui ritual de exorcizare pe Irina Cornici, la Mănăstirea "Sfânta Treime" din Tanacu, judeţul Vaslui. Măicuţa a murit după ce a fost ţinută trei zile fără apă şi mâncare, fiind imobilizată pe o cruce de lemn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici