Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a publicat adresa de e-mail

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a publicat joi pe pagina de Facebook "Traian Băsescu - comunitate" noua adresă de e-mail, respectiv "traianbasescu@sofrad.ro", despre care precizează că este valabilă "cu data de 01.02.2014 ora 00.00".

1441 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a publicat adresa de e-mail

Fostul preşedinte Băsescu şi-a publicat adresa de e-mail (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru prietenii paginii ! Începînd cu data de 01.02.2014 ora 00.00, noua mea adresă mail este traianbasescu@sofrad.ro. Pentru cei care vor să înjure se menţine vechea adresă mail. Traian Băsescu", se spune în postarea de pe Facebook.

În acest moment, postarea are 3853 like, 261 comentarii şi 153 distribuiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici