Fostul primar din Snagov, condamnat la 2 ani de închisoare pentru conflict de interese

Fostul primar din Snagov, Apostol Muşat, a fost condamnat, definitiv, la 2 ani de închisoare pentru conflict de interese de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

Fostul primar din Snagov, condamnat la 2 ani de închisoare pentru conflict de interese

"Reduce pedeapsa aplicată inculpatului Apostol Muşat de la 3 ani închisoare la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese în formă continuată", au anunţat judecătorii Curţii de Apel Bucureşti.

Iniţial, Judecătoria Buftea îl condamnase pe fostul edil la o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Fostul primar, Apostol Muşat este vizat de mai multe anchete, cea mai recentă fiind cea legată de retrocedarea nelegală a unei suprafeţe de 47 hectare de pădure situată în localitatea Snagov, cauză în care acesta este cercetat sub control judiciar pentru abuz în serviciu. În acelaşi dosar este vizat omul de afaceri Remus Truică dar şi Paul Philippe al României.

"Atât procesul verbal, cât şi anexa 37 au fost semnate de primarul Muşat Apostol şi de secretarul Dima Niculae şi înaintat spre validare comisiei judeţene constituite la nivelul Instituţiei Prefectului Ilfov. La dosarul de restituire nu au fost depuse înscrisuri din care să rezulte că inculpatul Al României Paul Philippe este persoană îndreptăţită, că antecesorul său a deţinut un titlu pe acel teren, suprafaţa de teren şi faptul că deţinea pădurea la momentul exproprierii", arată procurorii anticorupţie.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
SNAGOV ,
PRIMAR ,
CONDAMNARE
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”