Fostul principe Nicolae încă speră să vină la nuntă Casa Regală. Ce detalii a dat mireasa despre rochia sa

Fostul principe Nicolae a declarat, marţi, referitor la participarea Casei Regale la nunta sa, cu Alina Binder, că nu a primit confirmarea prezenţei, deşi invitaţiile au fost date personal, nu prin poştă. Mireasa a precizat că rochia sa este creată în România şi va avea motive tradiţionale săseşti.

632 afișări
Imaginea articolului Fostul principe Nicolae încă speră să vină la nuntă Casa Regală. Ce detalii a dat mireasa despre rochia sa

Fostul principe Nicolae încă speră să vină la nuntă Casa Regală. Ce detalii a dat mireasa despre rochia sa

Întrebat, marţi, de corespondentul MEDIAFAX, dacă a primit o confirmare din partea Casei Regale privind prezenţa la nunta din 30 septembrie, fostul principe Nicolae a răspuns: „Nu, dar sper că vor veni”.

Acesta a mai spus că la nuntă va fi prezentă sora sa, dar mama va lipsi.

În privinţa invitaţiilor de nuntă trimise, fostul principe şi Alina Binder au declarat că au vrut să îi aducă un omagiu Reginei Maria şi au pus „ceva” din manuscrisul ei.

“Legat de invitaţii, am ales să punem înăuntru, în plic, ceva din manuscrisul Reginei Maria. Am vrut să leg nunta un pic cu familia mea. Alina o admiră foarte mult pe Regina Maria şi noi am vrut să includem ceva mic”, a declarat Nicolae.

Întrebat şi dacă în meniul servit la recepţia de la Cazino sunt incluse şi sarmalele, nepotul Regelui Mihai a spus că vor fi şi produse româneşti.

“Ce am încercat a fost să avem lucruri legate de România. Meniul va fi legat, nu tot, dar câteva feluri, vor fi legate de mâncare românească”, a spus Nicolae.

Acesta mai spus că în funcţie de vreme, va pleca de la Biserica unde va avea loc ceremonia, către Cazino, cu o maşină de epocă sau cu caleaşca.

La rândul său, Alina Binder a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că inelul de logodnă primit de la fostul principe Nicolae are o piatră de safir, preferata ei.

“Inelul are legătură cu cerceii pe care i-am primit cu ocazia zilei mele de naştere, care sunt tot din safir. Este şi piatra mea mea preferată”, a spus Alina.

Despre rochia de mireasă, Alina a precizat că aceasta va avea motive din postul săsesc al bunicii ei.

“Rochia o să fie superbă. Va avea nişte motive inspirate din portul bunicii mele, portul săsesc, dar foarte discret. Este făcută în România. Am ţinut foarte mult să fie un designer român”, a spus Alina Binder.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, se va căsători cu Alina Binder pe 30 septembrie la Sinaia, iar petrecerea va avea loc la Cazinoul din staţiune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici